Skip to main content

Workshops Aromatherapie

Ikzelf ben reeds meer dan 20 jaar overtuigd van het nut van Aromatherapie:

  • Enerzijds fysiek: medicinaal bij winterkwalen, allergieën, slaapproblemen, weerstandsverhoging, ...
  • Anderzijds emotioneel: bij angst, nachtmerries, concentratieproblemen, depressie, futloos, stress, spanning, ...
Ikzelf gebruik het al jaren voor mezelf en ons gezin. Ik heb mogen vaststellen dat een heleboel problemen verminderen, zelfs verdwijnen. Een paar druppels op het geursteentje of in de verstuiver kunnen heel wat onheil voorkomen. Het is echter geen wondermiddel.
Ik heb de etherische oliën en hun werking leren kennen via een goeie vriendin van mij die aromatherapeute is.
 
Psychotherapie en aromatherapie kunnen elkaar ondersteunen, zelfs tegelijkertijd, met het nemen van anti-depressiva of slaapmedicatie. Er zijn namelijk ook etherische oliën voor mentale onrust, slapeloosheid, depressie, stress, ... en dus zeer aanvullend bij psychotherapie.
 
Doorheen de jaren ben ik dan ook steeds vaker de etherische oliën beginnen te gebruiken in de praktijk.
 
Wil je graag meer weten over de werking van Aromatherapie? Maandelijks geef ik in mijn praktijk een uitgebreide uiteenzetting over Etherische Olie en hun werking. 
Wat komt aan bod? "Wat is Aromatherapie, hoe werkt het, hoe gebruiken, het nut en de behandeling …"Ik overloop samen met jullie het aanbod van etherische oliën. De uiteenzetting kost 30 euro
Inschrijven is verplicht! 
 
Je plaatsje reserveren kan via mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
De uitleg duurt ongeveer 3 uur met een drankje en hapje erbij. In kleine groepjes van ongeveer 8 personen. Je kan uiteraard vrienden, familie of je collega's meebrengen. Iedere aanwezige krijgt een goed gevulde goodiebag mee naar huis! Wil je graag de data kennen van de volgende uiteenzetting, stuur me dan even een mailtje en ik bezorg je die! Ik kan je alvast vertellen wat de data worden, namelijk :
 
 
 Zie hier de data:
 
Zaterdagnamiddag 21 oktober 2023 van 14 tot 17.30 uur

Zaterdagnamiddag 25 november 2023 van 14 tot 17.30 uur

In de maand december kan je ook een OPEN DEUR komen doen :-)

Ik ga de deuren van de praktijk open zwieren en iedereen die zin heeft in een babbeltje en een bezoekje en op zoek is naar extra info en leuke geurende cadeautjes en mooie boekjes voor de feestdagen is welkom!

vrijdagavond 8, 22 december 2023 van 18 uur tot 20 uur

zaterdag 9, 16, 23 december 2023 van 11 tot 17 uur

zondag 10, 17  december 2023 van 11 tot 17 uur

woensdag 20 december 2023 van 14 tot 20 uur

 

 
PS: Ben je in het verleden al naar de aroma-uitleg komen luisteren en wil je liever gewoon even langs komen om samen de olietjes nog even te overlopen? Geef gerust een seintje en dan zoeken we samen een geschikt moment dat je even kan langs komen 😉