HSP Midweek, zonder overnachtingen, voor hoogsensitieve kinderen

Midweek van Maandag 8 augustus tot vrijdag 12 augustus 2022. Iedere dag van 9.30 uur tot 16.30 uur.

(Opvang van 9 tot 17.30 uur)
Welkom voor hoogsensitieve kinderen van 9 tot 12 jaar.

  • ER ZIJN NOG PLAATSJES VRIJ!!!

     

    WAAR: Zolder van Natuurpunt, Lelieboomgaardenstraat 60, 3071 Erps-Kwerps

  • PRIJS: 280 euro

  • MEEBRENGEN: Lunchpakket. Yogamatje. Speelkledij. Laarzen.

  • INSCHRIJVEN: 

    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het dagprogramma is op maat.  We wisselen af tussen creatieve activiteiten, samenzijn, spelletjes en natuur. Want rondom ons ligt een prachtig natuurgebied met aansluitend een ruim speelveld.

Ik werk ontzettend graag met hoogsensitieve kinderen. Hun verlangen naar dingen écht te willen begrijpen, hun vermogen om aan diepgaande verwerking te doen, de snelheid waarmee zij de aangeboden kennis begrijpen en het enthousiasme waarmee zij alles omzetten naar het dagelijks leven is een deugddoend proces. Ik hou van hun wijsheid en hun vermogen om dieper na te denken, te filosoferen. Ik geloof dat psychotherapie voor hen ook niet steeds nodig is. Maar evengoed, dit soort kampje kan ook perfect naast hun psychotherapeutisch proces. Ik merk ook dat sommige hoogsensitieve kinderen op hun honger komen te zitten ivm het ontmoeten van andere hoogsensitieve kinderen. Die plek wil ik hen ook graag schenken. Ik geloof in de kracht van gelijkgestemden samen te brengen en de kracht van de groep te gebruiken in het versterken van elkaars talenten.

Hier kunnen hoogsensitieve kinderen ervaringen uitwisselen en nieuwe vrienden maken in een veilige en warme sfeer, hun talenten ontdekken, handige manieren leren om te ontprikkelen, groeien in zelfvertrouwen en veerkracht en zoveel meer. Tijdens het kampje zullen ze hun kennis vergroten over hoogsensitiviteit. En dit afgewisseld met hele fijne en originele spelletjes, knutselen en avonturen. Het wordt een kamp dat je kind ondersteunt in zijn persoonlijke groei.

We leren hen op een zachte manier meer over hoogsensitiviteit én hoe daarmee om te gaan.

Via yoga, mindfulness, meditatie, creativiteit en veeeeeeel natuur.

Het kampje is speciaal voor hoogsensitieve kinderen tussen de leeftijd van 9 en 12 jaar en voor wie het graag wat rustiger heeft.

Een veelgehoorde vraag is of je al met zekerheid moet weten of de kinderen hoogsensitief zijn. Wees gerust, de meeste hoogsensitieven zijn "twijfelaars". En zekerheid is er eigenlijk nooit. Maar alles wat je aangereikt krijgt, is eigenlijk voor iedereen een opsteker.

Komt jouw mutualiteit tussenbeide voor een terugbetaling bij een psychotherapeut, dan kan ik ook de workshops voor jou invullen op jouw terugbetalingsformulier (dat kan je terugvinden op de site van jouw mutualiteit).

Wij voorzien een verzekering, lekker fruit voor tussendoor, drankjes, water en een week lang superlieve hoogsensitieve monitoren, onze 2 zonen wink